Hondenblik.nl

Traject 'Zelf weer achter het stuur'

Het leven kan soms best pittig zijn. Als vrouw heb je veel ballen in de lucht te houden. Hoe houd je jezelf overeind zodat het leven leuk blijft? Lange to-do lijstjes, verwachtingen van anderen en oh ja zelf wilde je ook nog…. Ja wat was dat ook alweer. Voel jij je als vrouw ook wel eens overspoeld en is de balans ver te zoeken? Wil jij met meer zelfvertrouwen keuzes kunnen maken die bij jou passen met focus op wat voor jou belangrijk is? En accepteren en loslaten waar je geen invloed op hebt?

Kortom, wil jij zelf weer aan het stuur van je eigen leven? 


Route

In 5 sessies, in de natuur, word je gecoacht waarbij jouw of mijn hond wordt inzet. Je gaat aan de slag met oefeningen die je met de hond uitvoert. Hierdoor ga je doen en ervaren.

Honden komen snel tot de kern. Om deze reden wordt de hond ingezet als co-coach. Honden reageren niet alleen op wat zij bij jou zien: jouw handelen en lichaamstaal, maar ook op wat zij voelen: jouw stemming en intenties.

De hond kan als metafoor ingezet worden, waardoor het onderwerp letterlijk gaat leven. Door oefeningen met de hond te doen krijg je speelse, soms confronterende maar altijd oprechte feedback die daardoor heel effectief is.


In 5 sessies heb jij

• Werk & privé weer in balans

• Zelfvertrouwen om jouw keuzes te maken

• Losgelaten wat niet bij jou hoort


Onderwerpen waar we op inzoomen:

Wat zijn jouw energiegevers en –vreters? Wat heb jij nodig om de balans weer te herstellen en hoe zien die stappen er voor jou uit.

Op welke gebieden wil jij meer zelfvertrouwen? Met welke energie en mindset ben jij er klaar voor te doen wat jij wilt doen en te zijn wie jij wilt zijn.

Om te accepteren en los te laten gaan we de confrontatie aan met jouw gedachten en gevoelens. Erkenning te krijgen dat een situatie is zoals hij is. Door te weten wat je vasthoudt kun je met de juiste focus loslaten.

In de sessies krijg je het volgende recept om het beste in jou naar boven te halen.

Je kiest vanuit je hart en volgt jouw pad. Jij laat je niet overspoelen door vragen en wensen van anderen.

Je negeert zaken die er voor jou niet toe doen. Je bent in staat vanuit zelfvertrouwen de

stappen te zetten om jouw eigen keuzes te maken.

Met de juiste energie en focus behaal jij jouw doelen. Je laat los wat jou tegenhoud.

Je houdt jezelf een spiegel voor en kunt jezelf in de spiegel aankijken. Je gelooft in jezelf.

Je gaat doen, ervaren en spelen met een goed gevoel zet jij de vervolgstappen.


Locatie

De Ginkelse hei in Ede is een uitgestrekt natuurgebied. De vele wandelroutes in dit gebied maakt dit uitstekend terrein om in alle rust gecoacht te worden.


Investering in jezelf

De duur van een sessie is ongeveer 1 ½ uur.

€ 450,- incl. BTW voor 5 sessies.


Eerst even aan elkaar snuffelen? Natuurlijk kan dat! Vul het formulier via onderstaande link in en ik plan een snuffelmoment van een half uur met je in.


Klik hier om een snuffelmoment in te plannen