Hondenblik.nl

Voorstellen

Ik ben Irene van Woerdekom (1975), woonachtig in Ede samen met mijn vriend, twee kinderen en twee honden (co coach Poppy en co coach in opleiding Stip).

Na diverse omzwervingen, wist niet goed waar ik op mijn plek was, heb ik gekozen voor de opleiding Personeel en Arbeid. Ik ben aan de slag gegaan als HR-adviseur om zo een verbinding te vormen tussen medewerkers en de organisatie. Vanuit deze functie heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van medewerkers tijdens reorganisaties, vanuit verzuim situaties, bij conflicten en loopbaan- of opleidingsvraagstukken.

Het persoonlijke contact, iets voor iemand kunnen betekenen, heeft mij altijd veel voldoening gegeven. Om dit verder vorm te geven heb ik de opleiding Coach Foundation en Coach Practitioner doorlopen.

Na de opleiding kon ik direct aan de slag met het coachen van medewerkers en heb daardoor ervaring met een diversiteit aan coachvragen en coachklanten opgedaan.

Ik heb mij gespecialiseerd in coachen met inzet van de hond, waarvoor ik de opleiding ‘spiegelen met honden' bij Take the Leash heb doorlopen.

Ik ben opgegroeid met honden, veelal boxers. en was als kind al in de weer met het uitlaten, verzorgen en spelen met de hond. Als volwassene kon ik niet wachten totdat ik zelf een hond in huis kon nemen. Dat moest natuurlijk ook een Boxer worden. ……..

Hierdoor heb ik mijn passies kunnen verbinden: mensen begeleiden en een bijdrage kunnen leveren aan de stappen die zij maken, met inzet van de hond in de natuur.

Poppy

Poppy is een Boxer teefje (2013) met een zacht karakter. Ze kijkt graag eerst de kat uit de boom, maar laat dan haar enthousiaste en energieke kant zien. Poppy is goed van vertrouwen en heeft geduld, maar kan ook duidelijk haar grenzen aangeven. Als co-coach is zij in staat om met haar zachte blik duidelijkheid te geven en zorgt zij vaak voor een stukje humor in de coachsessie.

Stip

Stip is een teefje (2018). Ze is momenteel nog in opleiding en doet erg haar best om net als haar grote zus Poppy een geweldige co-coach te worden.

klik hier voor onze produkten